Goedemorgen, in mijn vorige blog was ik gebleven bij het plaatsen van het nieuwe raam, de prachtige achterpui die we hadden gevonden en het isoleren en plaatsen van het plafond. Inmiddels zijn we alweer wat stapjes verder.

We hebben de muren in de voorstrijk gezet en de stucadoor is geweest.

Heftig hoor dat geel, zal nooit mijn favoriete kleur zijn, maar het is altijd wel leuk om te doen want je weet wat de volgende stap is, namelijk stuccen en wat een verschil maakt dat toch elke keer weer

Na het stuccen konden we het plafond verder afmaken, Anton kocht een frees om mooie sierranden aan de kantdelen te frezen en ik verfde alle kantdelen weer.

Daarna begon ik met het verder afkrabben van de deuren en koos ik de prachtige kleur Lily van Painting the past voor op de deuren en kozijnen.

Alle muren kregen de kleur New White van Painting the past. Ik wilde graag een rustige basis en geen blauw wit maar een iets warmere wit. We zijn heel blij met de keuze. Ook de raamkozijnen kregen dezelfde kleur als de deuren. Anton kitte de banen van het plafond af en ik mocht het hele plafond nog een derde keer verven. We kozen in de keuken weer voor het schakelmateriaal van De oude schakelaar, dit bevalt in de winkel zo goed en het staat zo prachtig. Ik zal hier een andere keer nog wat meer foto’s van delen.

Daarna kregen we een berichtje dat we de oude nieuwe pui konden ophalen in Groningen. Wat een operatie was dat, ik was aan het eind van de dag kapot van de stress of alles goed zou komen

Hij moest tussen de huizen weggetakeld worden, over hun huis en voor naar de weg. Daar moest hij op ons vervoer wat we gehuurd hadden en dan naar huis en toen thuis er weer afgetakeld.

Uiteindelijk is het helemaal goed gekomen, Anton moet nu een latei en ligger gaan regelen en het wachten is op mooi weer en hulp dat we hem kunnen plaatsen. Wanneer de achterpui er in zit kunnen we ook de achtergevel gaan isoleren en netjes maken.

Tot een volgende keer, ik hoop dat je weer een reactie achterlaat