Zo, dat is lang geleden, een blog. Vroeger, voor insta er was had ik ook een blog. Maar dat is al een behoorlijke tijd geleden. Op deze nieuwe website wil ik verhalen met jullie delen over mijn werk, voor en na foto’s van ons klushuis bijvoorbeeld, samenwerkingen en de webshop. Ik moet er eerst weer even inkomen maar de bedoeling is wel om regelmatig een nieuwe blog met jullie te delen.

Eerst even voorstellen. Mijn naam is Sanne Boer, ik woon samen met Anton en we hebben twee kinderen Tess(7) en Gijs(5). Daarnaast hebben we een hondje van bijna 10 met de naam Tjibbe en twee katten Koekie en Tosti. We wonen sinds eind december 2019 in een klushuis/ oude bakkerij uit 1935 in Noordbroek. Ons vorige huis in Siddeburen hebben we na 5.5 jaar klussen verkocht omdat het te klein werd voor ons gezin. Ons nieuwe huis moet van boven tot onder worden aangepakt. Iets wat we van te voren wisten maar er moet altijd meer wanneer je begint te slopen.

Afgelopen twee jaar hebben we een omheining van 99 meter om de 1500m2 tuin geplaatst voor de hond, de tuin deels aangepakt, de bovenverdieping een klein beetje aangepast. Dat wil zeggen, de kamers meer naar onze stijl getrokken want we willen boven uiteindelijk ook helemaal aanpakken maar eerst is beneden/isoleren belangrijker. We hebben beneden de woonkamer vloer van onderen geïsoleerd zodat we de originele houten vloer konden behouden en de laatste 8 maanden hebben we de interne garage verbouwd tot winkel voor mij. Hier zal ik binnenkort ook even een blog over delen.

Ik heb 10 jaar in de zorg gewerkt, daarnaast heb ik al zo’n 15 jaar mijn eigen webshop in brocante en sinds 5 jaar werk ik daarnaast ook als interieur fotograaf voor een aantal bekende tijdschriften. In 2014 bracht in mijn eerste woonboek Faded Treasures uit (inmiddels uitverkocht) en in 2019 mijn tweede woonboek Perfect Imperfection. Deze is nog te koop via mijn webshop. Tussendoor doe ik af en toe wat styling klussen zoals brocante zaken, kappers zaken, slaapkamers en heb ook een tijdje etalages voor kinderkleding winkels mogen stylen. Toen corona begon en we niet meer op inkoop konden naar Frankrijk ben ik gestart met Tweedesans, verkoop van vintage accessoires. Hier heb ik ook ontzettend veel plezier in. Al met al een druk maar ontzettend leuk werk. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.