Ik wilde een blog over onze nieuwe buitenverlichting maken en toen kwam ik tot de conclusie dat ik nog helemaal geen blog over de tuin heb geschreven. Daar zal ik dus binnenkort ook mee starten. Maar toch eerst over onze buitenverlichting.

We misten buiten aan ons huis en aan de buitenschuur mooie verlichting. Het was iets waar we al een tijdje mee zaten maar ik stelde dat elke keer uit omdat ik niets kon vinden wat ik bij onze smaak en de stijl van het huis vond passen. Te modern, te donker, geen jaren 30 etc etc.

Toen ik vorig jaar begon met het opknappen van de buitenkant van onze schuur deed ik eerst de zicht kant. Deze zie je vanaf de weg en van uit ons huis. Daarover later meer, toen was dit jaar de kant met de verlichting aan de beurt. De bedoeling was om de verlichting er af te halen en de gevel op te knappen de oude verlichting terug te plaatsen. Maar deze bleek al snel te slecht en dus moest ik echt op zoek naar nieuwe. Ik was bang dat ik weer avonden zoet zou zijn met zoeken maar ik kwam bij een vriendin de perfecte lamp tegen. Ik kreeg van haar de webshop door en ontdekte dat er meerdere mooie modellen van waren. Met in ons hoofd het toekomst plan van een klein afdakje voor de schuur kozen we voor het model “Simply”, hoe toepasselijk.

We werden ontzettend fijn geholpen door de eigenaresse Els met extra maten en foto’s zodat we zeker waren van onze zaak. De lampen kwamen al snel binnen en in het in elkaar zetten en monteren was erg makkelijk. Ik ben ontzettend blij met onze keuze en deze samenwerking met La Nostalgia.

We kozen voor aan beide zijden een lamp maar zijn er nu al van overtuigd dat we deze ook aan de achtergevel van ons huis willen. Het staat zo sjiek en past perfect bij de kleur groen van de kozijnen. Op mijn instagram sanneboer.nl vind je onder reels nog een filmpje van de lampen aan de schuur. Misschien bestel je ook wel 1 bij https://www.lanostalgia.nl/ 🙂