Schakelmateriaal, wanneer denk je daar aan? Eigenlijk pas als er iets stuk is, je eraan ergert of bij een complete verbouwing toch? Toch maakt mooi schakelmateriaal je muren en dus je huis helemaal af. Het kan het plaatje compleet maken. Na een avondje zoeken op pinterest wat het mooist bij onze oude bakkerij zou staan kwamen we al snel tot de conclusie dat modern schakelmateriaal hier niet zou staan. Ons huis is uit 1935 dus de keuze voor bakelieten schakelmateriaal was snel gemaakt. Eerst gezocht op Marktplaats maar aangezien we de stijl door het hele huis willen door trekken was dat geen optie. Via google kwamen we snel uit bij De Oude Schakelaar Wat een keuze en precies wat we in ons hoofd hadden. Je kan kiezen uit zwart of wit, kiep of draai en zelfs UTP en thermostaat in dezelfde stijl.

Wij kozen voor wit schakelmateriaal omdat we nog niet helemaal zeker zijn van alle kleuren in elke ruimte en ik dit straks bij waarschijnlijk veel witte of houten vloeren het mooiste vind. We bestelden eerst voor mijn winkelruimte omdat dat de ruimte is die als eerste af is. Wanneer je vragen hebt kun je heel makkelijk contact opnemen en krijg je goed en snel advies wat heel fijn is. Onze eerste bestelling kwam heel snel en compleet binnen.

Anton werd heel blij van het aansluiten, het is echt fijn degelijk materiaal dus het monteert heel makkelijk. Ik ben dol op de “wippertjes” licht knoppen, even je hand om de hoek van de deur en hop licht aan. Zoveel fijner als zo’n standaard grote platte lichtknop.

Het past zo mooi bij de hoge plinten en de originele kenmerken van ons huis. We zijn heel tevreden en ik kan niet wachten om een nieuwe bestelling te plaatsen voor de volgende ruimte van ons huis. Het staat sjiek en het fijne is dat het zo naar wens aan te passen is. Je kan verschillende functies naast elkaar plaatsen zonder dat het rommelig lijkt.